Mert az élet pont olyan színű, amilyennek látjuk…

Itt az idő, hogy egy igen komoly témáról szó essen.

Mint azt sokan tudjátok, második regényem Megtörtek címmel március 1-én jelent meg. Egy pár kulisszatitkot elárulok, hogy teljes legyen a történet számotokra, mire a sorok végére értek ebben a posztban.

  1. A könyvet eredetileg más címmel szerettem volna kiadatni, de a kiadó jelezte, hogy ezt gondoljam újra, mert izé…ööö…nem az igazi, hát kis híjján szívbajt kaptam. Aki ismer tudja, hogy mennyire nehéz volt beismernem, hogy igazuk van, de végül megtettem, és új címet kapott….
  2. Ezt követte, hogy a regényt december 13-án ajánlottuk ki, ami nem elég, hogy ugye Luca nap és sokak szerint a szerencsétlen boszorkány nap is egyben, de még a tetejébe péntekre is esett, szóval dupla fekete nap. Aggódtam nem keveset…
  3. A nyomda véletlenül hamarabb kiküldte a könyveim a kereskedőknek, akik közül sokan fellelkesültek és pár példány a bemutató előtt gazdára talált, természetesen kisebb bombát robbantva az olvasók között. Volt ám telefonálás, hogy pikk-pakk megálljon a menet…
  4. A bemutatókor már kezdődött a járvány, úgyhogy nagy volt az aggodalom, természetesen megfogadtuk, hogy ölelés, puszi sztornó és sietünk. Ebből 4 órás sorban állás lett, tele hatalmas egymásba borulásokkal…(De nem lettünk betegek… ?)
  5. Már az első nap kiderült, hogy a könyvek egy része nyomdahibás lett, és kopik az arany betű. Na, itt tényleg megállt a szívem. Nem volt mit tenni, hiszen a könyvek forgalomba kerültek. Imádkoztunk, ami ugye nem jött be. Jöttek a képek olyan könyvekről, aminek nem lehet tudni mi a címe. Mert eltűnt….
  6. Egyszer csak szólt egy olvasó, hogy nincs 17. fejezet. Csak azért nem állt meg a szívem, mert az előző pontban azt már kipipáltuk ugyebár. Szerencsére kiderült, hogy a fejezet benne van, de a számozás valóban lecsúszott…
  7. Hónapokat készültünk serényen a JASZ bemutatómra, ami elmaradt a debreceni bemutatóval együtt…

Összegezve: Nem mondhatjuk, hogy ez egy egyszerű menet volt. Ami itt beüthetett, az bizony beütött.

És, hogy mi lett az eredménye?

❤11 napig vezette a Megtörtek a Libri előjegyzési sikerlistát

❤1.lett a Libri Online általános sikerlistán

❤1.lett az Online nem akciós sikerlistán

❤1.lett az Álomgyár Könyvesboltok sikerlistán

❤2.lett a Bookline Erotika Kategória sikerlistán

❤8.lett a Libri általános sikerlistán

MOST PEDIG, BEJELENTHETEM, HOGY MÉG 2 HÓNAPJA SINCS, HOGY MEGJELENT, DE AZ ELSŐ UTÁNNYOMÁS ÚTJÁRA LÉPETT.

Csak annyit mondok, minden kínlódás megérte. Van, aki jelezte, hogy a Megtörtek már nem mindenhol kapható. Így van, de hamarosan érkezik az utánpótlás.

És tudjátok, én mit mondok? Azt, hogy szomorkodhatnék, amiért ennyi galiba adódott, de végül mégsem teszem, mert igenis az élet pont olyan színű, amilyennek mi látjuk. Épp ezért, az első, eredeti adag szerintem KÜLÖNLEGES! Kopott betűkkel, hiányos fejezetszámozással, mert elmondhatjuk, ilyen bizony nem lesz többet. Szóval az első pár ezer darab tulajdonosa mind-mind szerencsések vagytok, mert ami nektek van, nem lesz másnak. (Legalábbis nagyon remélem… ?)

Köszönöm, hogy ennyire szeretitek. Köszönöm a bizalmatokat. A támogatásokat.

Ez csodálatos, örömkönnyekben úszik a szívem. Élmény nektek írni. Legyetek áldottak mind.

Legyen olyan boldog napotok, mint amilyenné az enyémet tettétek.

Belle