KÉZIRAT LEKTORÁLÁS

Van egy kész kéziratod, de nem tudod alkalmas-e arra, hogy egy kiadó befogadja? Vagy te magad szeretnéd kiadni önállóan, de nem vagy biztos abban, hogy az írásod megállja a helyét az irodalom világában?

Kicsit el vagy veszve a kéziratok labirintusában? Nem tudod, hogyan kellene kinéznie szerkezetileg, tartalmilag, dramaturgiailag egy tényleg jó kéziratnak?

Mi segítünk!

Küldd el hozzánk a kéziratodat és mi szakemberekkel lektoráltatjuk azt. A kéziratod egészében kerül elolvasásra, és a lektori vélemény alapján teljes mértékben átdolgozhatod úgy – amit figyelemmel kísérünk –, hogy az bármelyik kiadónál megállja a helyét. E mellé pedig kapsz egy átfogó anyagot arról, hogyan működik manapság egy mű kiadatása Magyarországon. Legyen az magánkiadás vagy hagyományos kiadóval való együttműködés, amiben gondolkodsz, tőlünk mindenre választ kapsz.

A lektorálás előnye a szerkesztéssel szemben az, hogy jóval alacsonyabb az árfekvése, illetve amennyiben hagyományos kiadóval szeretnél a jövőben együttműködni, azok szinte kivétel nélkül a saját szerkesztőikkel dolgoznak, tehát nem célunk olyan anyagi költséget ráterhelni senkire, ami később nem válik hasznára.

A közös munka befejeztével kinyílik majd előtted a világ, és tudni fogod merre indulj tovább!

Csak bátorság!

Mivel a lektori díjszabás a kézirat hosszúságától és annak állapotától függ, egyedi árajánlatot adunk a hozzánk jelentkezőknek.

Érdeklődj és kérj tőlünk ajánlatot a maratonkiado@gmail.com e-mail címen és indulj el az íróvá válás útján!