Barát Enikő (Makó, 1988. január 5. –) táncművész, táncpedagógus, B. E. Belle álnéven publikáló magyar írónő.

Exkluzív interjú a 30 éves Barát Enikővel, a volt versenytáncossal, a volt edzővel… Egy volt tehetséges táncossal, aki nagyon fiatalon partvonalra került.

31 éves Barát Enikő, a volt versenytáncos, a volt edző könyvet írt a tánc világáról. Ahogy edzőként is a keménységéről volt hírhedt, most sem kegyelmez.

Május 26-án jelent meg Barát Enikő könyve, a Hazugok, B. E. Belle írói név alatt. Enikő egy elképesztően csinos, magabiztos és pozitív személyiség, aki lektori véleményt kért tőlem a Hazugokra…

Hazugok címmel jelenik meg hamarosan a szentesi Barát Enikő első könyve. Az egykori versenytáncos a társulatok, művészek, táncosok világába vezet el minket, ahol nem biztos, hogy minden olyan csillogó, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

B. E. Belle nagysikerű Hazugok című regénye után a napokban jelent meg második kötete, a Megtörtek!

Alighogy megjelent a második regénye, máris elmaradtak író-olvasó találkozói, többek között a Szentesre tervezett beszélgetős estje is, sőt, könyvének első szériája hibásan került ki a nyomdából, B.E. Belle, azaz Barát Enikő azonban pozitívan áll dolgokhoz: épp ettől lett különleges, egyedi a Megtörtek című kötet.